MIJN MOTORFIETS:

Aankoop op factuur
Gratis verzending vanaf €500
Veilig betalen met SSL
14 dagen retour

SENA 50R enkele set - geluid door Harman Kardon - Bluetooth-communicatiesysteem voor motorfietsen

SENA 50R enkele set - geluid door Harman Kardon - Bluetooth-communicatiesysteem voor motorfietsen
SENA 50R enkele set - geluid door Harman Kardon - Bluetooth-communicatiesysteem voor motorfietsen
SENA 50R enkele set - geluid door Harman Kardon - Bluetooth-communicatiesysteem voor motorfietsen
SENA 50R enkele set - geluid door Harman Kardon - Bluetooth-communicatiesysteem voor motorfietsen
SENA 50R enkele set - geluid door Harman Kardon - Bluetooth-communicatiesysteem voor motorfietsen
€ 333,00 * € 369,00 * (9,76% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Beschikbaar, verzending binnen 1-3 werkdagen.

  • 10225011
Waarom bij ons kopen?
  • Wereldwijde verzending (meer info)
  • Beste klantenbeoordelingen
  • We verzenden dagelijks
  • Gratis verzending vanaf 500€ (Nederland)
  • 14 dagen retour
SENA 50R enkele set - geluid door Harman Kardon - Bluetooth-communicatiesysteem voor...meer
Productinformatie "SENA 50R enkele set - geluid door Harman Kardon - Bluetooth-communicatiesysteem voor motorfietsen"

SENA 50R enkele set - geluid door Harman Kardon - Bluetooth-communicatiesysteem voor motorfietsen 

Communicatiesysteem met premium geluid van Harman Kardon


16005021_1_50R
EEN ROBUUSTE VERBINDING, DANKZIJ DE NIEUWE DEFINITIE VAN MESH 2.0

  Sena's 50 Serie biedt een geheel nieuw niveau in motorfiets communicatie. Dankzij de verbeterde technologie van Mesh 2.0 is een robuuste en betrouwbare verbinding verzekerd
 en vormt een adaptief en autonoom communicatienetwerk met behulp van intelligent routing management. Door een innovatief en geavanceerd systeem van prompts en antwoorden tussen Sena's Mesh 2.0 apparaten, wordt een hoge datatransmissie van 80% gerealiseerd, zelfs onder moeilijke omstandigheden. De 50R biedt superieure intercom-audiokwaliteit met een volledig solide verbinding. De flexibele intercoms zoeken een optimaal transmissiepad door elke Mesh 2.0-eenheid, en real-time informatie wordt uitgewisseld tussen de aangesloten apparaten met de hoogste snelheid . Mesh 2.0 heeft zich bewezen met Sena's vlaggenschip intercoms in de meest veeleisende scenario's en biedt een ongekend niveau van robuuste betrouwbaarheid. #RIDECONNECTED als nooit tevoren.

16005021_2_50R
ÉÉN APPARAAT - DRIE INTERCOM STANDEN 

De Sena 50R biedt drie verschillende communicatiemodi: Open Mesh Intercom™ met meerdere kanalen, Groep Mesh Intercom™ en Bluetooth Intercom.
De meerkanaals Open Mesh Intercom™ (Open Mesh) is de eerste Mesh Intercom™ met een meerkanaals systeem in de sector. De functie is vergelijkbaar met een CB-radio en stelt de Sena 50R in staat om in de Open Mesh modus tussen negen verschillende kanalen te schakelen. Met één druk op de knop wordt verbinding gemaakt met het Mesh 2.0 intercom netwerk. Dit maakt een verbinding met een vrijwel onbeperkt aantal gebruikers mogelijk, met een bereik tot 8 km (min. 6 rijders met een interval van 1,6 km). Deze vereenvoudigde aansluitingsmethode biedt een enorme toegevoegde waarde voor grote groepen.
Als u de voorkeur geeft aan privégroepscommunicatie, kunt u overschakelen op de modus Groep Mesh Intercom™. Met deze modus kan een besloten groep met maximaal 24 deelnemers worden gemaakt, die hetzelfde bereik heeft als in de Open Mesh-modus. Om de privacy te waarborgen, kunnen alleen uitgenodigde gebruikers deelnemen aan de groepscommunicatie hier. 
Er is ook de mogelijkheid om een klassieke 4-weg Bluetooth communicatie tot stand te brengen. Hierdoor kunnen andere Sena apparaten worden aangesloten binnen een bereik van maximaal 2 km.
Welke communicatiemodus u ook kiest, met het nieuwe Mesh 2.0 netwerk geniet u van een betrouwbare en stabiele verbinding van Sena.




16005021_3_50R
PREMIUM GELUID DOOR HARMAN KARDON

De nieuwe communicatiesystemen van de 50-serie zijn uitgerust met Sound by Harman Kardon voor een volledig nieuwe geluidservaring. In samenwerking met de audio-experts van Harman Kardon zijn de luidsprekers en microfoon ontwikkeld om een eersteklas geluid te garanderen. De nieuwe microfoon is uitgerust met een ultramoderne sensor die optimale prestaties garandeert voor stemoverdracht tijdens het rijden. De nieuwe luidsprekers garanderen een aanzienlijk betere geluidskwaliteit.

16005021_4_50R
BETERE EN EENVOUDIGERE BEDIENING MET SPRAAKCOMMANDO'S

Om uw 50R te bedienen, kunt u de functies van het communicatiesysteem eenvoudig bedienen met spraakopdrachten, zoals het beantwoorden van telefoongesprekken of het starten van een groepsnetsessie. Spraakbesturing is beschikbaar in acht talen: Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Chinees, Japans en Russisch. De 50R maakt verbinding met de digitale assistenten van Google en Apple en maakt volledig gebruik van uw smartphone mogelijk, inclusief GPS-navigatie, -muziekweergave, spraakgestuurde nummerkeuze en tal van andere opties. Wilt u de snelste route naar het dichtstbijzijnde benzinestation? Wil je weten waar het dichtstbijzijnde restaurant is? Heb je een hotel nodig voor de nacht? Of wil je je huidige afspeellijst afspelen? Alles wat je hoeft te zeggen is "Hey Siri" of "Hey Google"! - SO gaat #RideConnected

16005021_5_50R
SNEL OPLADEN EN AUTOMATISCHE UPDATES MET DE SENA WIFI-ADAPTER

Het Sena 50R communicatiesysteem heeft een batterij met hoge energiedichtheid die 30% sneller oplaadt. De 50R is volledig opgeladen in slechts één uur en biedt tot negen uur gesprekstijd in mesh intercom modus of tot 14 uur in Bluetooth intercom modus. Als het apparaat 20 minuten lang is aangesloten op de snellader, kan het tot 3,5 uur praten in de Mesh-intercommodus of 6 uur in de Blueooth-intercommodus. Een WiFi-adapter is bij de levering inbegrepen om ervoor te zorgen dat uw communicatiesysteem altijd opgeladen is en kan ook zo worden geprogrammeerd dat de beschikbare firmware-updates automatisch op het toestel worden geïnstalleerd. Hiervoor moet de adapter met uw WLAN-netwerk verbonden zijn om het eenmalig in te stellen. Daarna is het in staat om updates te detecteren en automatisch te installeren zodra uw apparaat is aangesloten. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw Sena headset up-to-date te houden.

16005001_6_50S
EEN NIEUWE APP VOOR DE NIEUWE 50-SERIE

Met de Sena 50 Utility App app, kunt u uw 50R direct vanaf uw smartphone optimaliseren. U kunt de app niet alleen gebruiken om verschillende instellingen op de 50R aan te passen en voor uzelf te personaliseren, maar u kunt bijvoorbeeld ook Bluetooth-intercomkoppeling instellen of kanaalinstellingen configureren voor Open Mesh of een privégroep instellen voor Group Mesh. En als je je muziek een boost wilt geven, bevat de app audio-equalizer presets waarmee je gloednieuwe muzikale soundscapes kunt verkennen.


MESH 2.0
 

BLUETOOTH 5
 

GELUID DOOR HARMAN KARDON
 

MULTICHANNEL COMMUNICATIE
 

INTERCOM BEREIK8
KM

 
 

TOEGANG TOT DIGITALE ASSISTENTEN
 

WIFI FIRMWARE 
UPDATES
 

MEERTALIGE SPRAAKOPDRACHTEN
 

GEAVANCEERDE
REGELING VOOR
LAWAAI 
Bluetooth systeem: Serie SENA 50
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "SENA 50R enkele set - geluid door Harman Kardon - Bluetooth-communicatiesysteem voor motorfietsen"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de privacyverklaring gelezen.

SENA SMH5-FM enkele set
Sena
SENA SMH5-FM enkele set
€ 116,10 * € 129,00 *
SENA SMH5-FM-dubbelset
Sena
SENA SMH5-FM-dubbelset
€ 215,10 * € 239,00 *
SENA SMH5 Dubbele set
Sena
SENA SMH5 Dubbele set
€ 170,10 * € 189,00 *
Caberg Helm Ghost Rusty
Caberg
Caberg Helm Ghost Rusty
€ 279,99 * € 309,99 *
SENA 10S enkele set - Bluetooth-communicatiesysteem voor motorfietsen
Sena
SENA 10S enkele set -...
€ 215,90 * € 239,00 *
Laatst bekeken
Nichts mehr verpassen!
Für den Newsletter anmelden und exklusive Angebote erhalten

MOTORFIETS IN ONS DNA

Motorrijden is passie. En dit is precies wat we bij RWN Moto in ons DNA dragen. Het begon allemaal in 2014. Naast ons enthousiasme voor motoren hebben we altijd kleine e-commerce techneuten in ons gehad. We herkenden al vroeg het potentieel van online handel en zijn blij dat we met onze jarenlange ervaring en onze intensieve verdere ontwikkeling nu een van de toonaangevende adressen zijn onder de postorderbedrijven voor motoraccessoires en reserveonderdelen.

  • Aankoop op factuur
  • Gratis verzending vanaf €500
  • Veilig betalen met SSL
  • 14 dagen retour
Vertreten durch die IT-Recht Kanzlei
Fairness im Handel